Mietitkö työurasi uudelleen suuntausta tai täyskäännöstä? Oletko vanhempainvapaan aikaan miettinyt elämäsi uudelleen ohjaamista? Onko korona pakottanut sinut luopumaan työpaikastasi? Onko edellisen cv:n kirjoittamisesta jo aikaa? Pohditko sopisiko yrittäjyys sinulle?
Haluatko aloittavan yrittäjän neuvoja niin yritysmuodon valinnan, verotusten kuin vakuutustenkin suhteen?

Tarjoan kokonaisvaltaista ura-, yrittäjyys- ja talousneuvontaa elämän uutta uraa etsiville. Minulta saat talousneuvontaa niin yksityiselämän hallintaan kuin yrityselämän toimintaan olit sitten pohtimassa yrittäjyyttä tai aloittamassa yritystoiminnan.

Annan myös vinkkejä ja konsultointia cv:n ja hakemuskirjeen laadintaan ja laadin puolestasi nykyaikaisen ja houkuttelevan cv:n, jonka avulla sinun on mahdollista saavuttaa unelmiasi.
Haluan auttaa sinua löytämään oman tiesi työelämässä. Minulla on 25 vuoden kokemus taloudesta ja johtamisesta ja yrityselämästä. Tilitoimiston toimitusjohtajana olen tottunut auttamaan ja neuvomaan pk-yrityksiä ja yrittäjäksi aikovia kokonaisvaltaisesti. Vakuutukset, verotus, eri yhtiömuodot, uravaihtoehdot, yrittäjyys vai palkkatyö, nykyaikaisen cv:n laadinta vahvuuksiesi ja kokemuksesi mukaan, työnhakukirjeiden arviointi ja kehitys vinkit, viestintä- ja markkinointitekstit, vinkit yhtiösopimuksiin.


Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri ja liiketalouden tradenomi. Olen perehtynyt sekä palveluliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen että sosiaalipsykologiaan. Lisäksi vahvuutenani on vahva viestintä- ja markkinointiosaaminen. Olen työssäni kirjoittanut artikkeleita, lehdistötiedotteita sekä yrityksen sisäisiä oppaita esimerkiksi yrityskulttuurista.


Sain ulkopuolisilta todella tärkeää apua, kun äitiyslomalla tajusin, että haluan tavoitella omia unelmiani, mutten kuitenkaan tiennyt, mikä minusta tulee isona. Nyt haluan vastavuoroisesti auttaa sinua löytämään oman tiesi on se sitten uusi työpaikka urallasi, uralla eteneminen, yrittäjäksi ryhtyminen tai vain kokonaiskuvan pohtiminen sparrauksen avulla.


Arvomaailma muuttuu elämänkokemuksen karttuessa, mutta ansiotyön muuttaminen on vaikeampaa. Sosiaalipsykologina minulla on vahva käsitys työelämän murroksesta, uusista tarpeista ja ennen kaikkea yksilön tarpeista työskennellä arvojensa mukaisesti, mutta niin ammatillisesti kuin taloudellisestikin tasoisessaan työssä. Välillä täysin uusi ammatti on ratkaisu, välillä ratkaisu löytyy sivuhypystä, toisinaan yrittäjyys on täydellinen ratkaisu.

Ota yhteyttä, niin jutellaan etäyhteydellä, mitä juuri sinä kaipaat. Maksuton kartoitus 5 min. Saat hinnaston samassa yhteydessä tai sähköpostitse pyytämällä susanna.eloranta@selor.fi.

* Oma tie * Oma valinta * Oma ura * Minä isona * Unelmatyö * Sinä uskallat*

Tarpeesi mukaan yhdistelmä hautomoa, coachingia, mentorointia, neuvontaa, sparrausta ja konsultointia. Termi ei ole tärkeintä, vaan se, että sinä saat kokonaisvaltaisesti tarvitsemasi tuen. Kun sinä menestyt, myös minä koen onnistumisen iloa ja se on minulle tärkeää.