Liiketoiminnan kansainvälistyminen | Liiketoimintojen hallinta | Liiketoiminnan kehitysprojektit| Liikkeenjohdon neuvontapalvelut | Tuotekehitys | Vanhempi neuvonantaja | Johtoryhmän jäsenyys | Erityisasiantuntijapalvelut

Selor Oy:n laadukkaat ja räätälöidyt liikkeenjohdon neuvonantajapalvelut auttavat liiketoimintojen kehittämisessä esimerkiksi seuraavissa asioissa:

· Onko yrityksenne tullut vaiheeseen, jossa se haluaisi laajentua kansainvälisille
markkinoille, mutta vielä ei tiedetä, miten tämä toteutettaisiin?

· Onko yrityksellänne tuotekehittelyn jäljiltä tuote, joka pitäisi saada markkinoille, mutta
kaupallistamissuunnitelmat ja -näkemykset puuttuvat?

· Etsiikö yrityksenne asiantuntevaa kansainvälistymisen tai kaupallistamisen vanhempaa
neuvonantajaa yrityksenne tai organisaationne johtoryhmään tai hallitukseen?

· Mietityttääkö tuotepakkauksen vaikutus menekkiin tai haluaisitteko kartoittaa vaihtoehtoja
pakkausmateriaalien maailmassa?

· Miettiikö yrityksenne uusien toimialueiden valloittamista ja haluatte teetättää markkina-analyysin?

· Onko yrityksenne ajautunut pattitilanteeseen tuotekehityksessä ja haluaisitte kuulla
kaupallisen tai myynnillisen asiantuntijan kommentit tuotteesta?

· Edustatteko julkishallinnon organisaatiota ja kaipaatte kaupallista näkemystä kestävään
kehittämiseen, uusien elinkeinojen edistämiseen tai toimintojen
kaupallistamiseen?

Jos vastasitte johonkin edellä mainituista kohdista kyllä, niin Selor Oy:n tarjoamat liikkeenjohdon neuvonantajapalvelut voivat auttaa juuri teitä saavuttamaan liiketoiminnoillenne asetetut tavoitteet. Otattehan yhteyttä asiakaspalvelu@selor.fi tai +358 50 518 3581.

Liikkeenjohdon neuvonantajamme ovat taustaltaan kokeneita yritysjohtajia, joilla on alan pitkä työ- ja yrittäjyyshistoria sekä laaja osaaminen kone- ja pakkausteollisuudesta sekä kemian teollisuudesta. Liikkeenjohtopalveluiden neuvonantajamme ovat myös niin myynnin kuin taloudenkin asiantuntijoita. Tarjoamme palveluitamme suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Neuvonantajiltamme löytyvät diplomi-insinöörin ja valtiotieteiden maisterin tutkinnot sekä Kauppakamarin Hyväksytty Advisory Boardin Jäsen- (HAB) ja Hyväksytty Hallituksen
Jäsen- (HHJ) tutkinnot.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Tavoitat meidät
puhelimitse numerosta +358 50 518 3581 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@selor.fi.

Mietittekö vielä, miksi liikkeenjohdon neuvonantaja kannattaisi palkata juuri teidän yritykseenne? Arveluttaako, saako rahoille varmasti vastinetta neuvonantajapalvelun avulla? Pelottaako, että neuvonantaja pistää pakan sekaisin puhtaasta muutoksen halusta ja oman
jäljen jättämisen tarpeesta?

Lue alta liikkeenjohdon neuvonantajapalvelun avulla saavutettavista hyödyistä ja siitä, miksi liikkeenjohdon neuvonantajista on todellista hyötyä ja lisäarvoa yritysjohdolle ja liiketoimintojen kehittämiselle.

Liikkeenjohdon neuvonantajapalvelumme avulla on mahdollista
saada esimerkiksi:

- Tietoa ajankohtaisesta tilanteesta juuri teidän yrityksenne tarpeet ja resurssit huomioiden

- Avoimen näkemyksen päätöksenteon tueksi (ei myynnillistä ketunhäntää kainalossa)

- Tarkat ja laadukkaat kansainvälistymissuunnitelmat ja kaupallistamissuunnitelmat

- Oman liiketoimintaanne perehtyneen neuvonantajan, joka tekee puolestanne selvitykset ja suunnitelmat

- Tehokas ja räätälöity neuvontapalvelu vapauttaa yritysjohdon resursseja muihin tärkeisiin tehtäviin yrityksen sisällä

- Liikkeenjohdon neuvonantajapalveluiden hinta sovitaan yhdessä aina etukäteen, joten tiedätte palvelun kustannukset tarkalleen. Tämä helpottaa paitsi tulosennustamisessa myös esimerkiksi kansainvälistymisprojektien rahoitushakemusten laatimista.


TIESITTEKÖ, ETTÄ:

Mitä aiemmin liikkeenjohdon neuvonantaja otetaan mukaan liiketoimintojen muutoksiin ja kehitysprojekteihin, sitä enemmän hyötyä liikkeenjohdon neuvonantajamme asiantuntijuudesta yrityksellenne on. Neuvonantajan mukana olo heti kehitysprojektin alkuvaiheesta asti auttaa johtoryhmää keskittymään ydinasioihin. Ette hukkaa aikaa epäoleellisien asioiden selvityksiin, ettekä joudu etsimään tietoa tietämättä välttämättä edes mitä olette etsimässä.

Liikkeenjohdon neuvonantajanamme voivat myös auttaa kokoamaan projektikohtaiset asiantuntijaneuvostot. Ota yhteyttä, niin selvitetään, voisiko palveluistamme olla hyötyä liiketoiminnoillenne. Maailma alkaa jälleen avautua koronapandemian jäljiltä ja nyt viimeistään kannattaa selvittää askelmerkit seuraaviin strategisiin liiketoimintamuutoksiin.


Otattehan yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, kuinka voimme palvella teitä parhaiten. Haluamme edistää asiakkaidemme tietä kohti menestystä ja palvelemme teitä laadukkailla ja luotettavilla palveluillamme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +358 50 518 3581 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@selor.fi.

_____________________________________________________________________________________________________

Liiketoiminnan kansainvälistyminen | Liiketoimintojen hallinta | Liiketoiminnan kehitysprojektit| Liikkeenjohdon neuvontapalvelut| Tuotekehitys | Vanhempi neuvonantaja | Johtoryhmän jäsenyys | Erityisasiantuntijapalvelut